KORT: Army & Navy Shutters Vancouver Hastings Storefront, ‘Holt Renfrew Ogilvy’ Rebrand Official

Army & Navy Shutters Historisch vlaggenschip Hastings Street Storefront in het centrum van Vancouver: Een van canada’s oorspronkelijke off-price retailers heeft een deel van zijn vlaggenschip in het centrum van Vancouver gesloten terwijl de retailer zijn 100ste verjaardag viert. Army & Navy maakte vorige week op haar sociale media bekend dat het gebouw op multiniveau aan de 27 West Hastings Street in vancouver’s beruchte Downtown Eastside had gesloten, terwijl het tegelijkertijd zijn winkel aan de West Cordova Street 36 (die verbinding maakt met het gebouw van Hastings Street over en onder een steegje) zal renoveren.

Army & Navy werd in 1919 opgericht door Sam Cohen en de keten heeft nu winkels in Vancouver, New Westminster, Langley, Edmonton en Calgary. Op een gegeven moment, het bedrijf had veel meer winkels, waaronder eenheden in Regina en zelfs in Moose Jaw, Saskatchewan.

Volgens een artikel in de Georgia Straight heeft Army & Navy sinds 1948 het West Cordova Street gebouw bezet, het ‘Dunn-Miller Block’.

Het is onduidelijk wat er gaat gebeuren met het Hastings Street Army & Navy gebouw, dat in een uitdagend gebied staat dat bekend staat om drugsverslaving, psychische problemen en dakloosheid. Terwijl Vancouver’s Downtown Eastside heeft tekenen van gentrificatie door de jaren heen, het gebied blijft aanzienlijke uitdagingen die zijn geërgerd door de tragische fentanyl van de stad crisis ervaring.

Montreal Ogilvy officieel wordt ‘Holt Renfrew Ogilvy’: Als onderdeel van holt Renfrew’s initiatief om een 250.000 luxe vlaggenschip te bouwen in het centrum van Montreal, het bedrijf kondigde vorige week dat het officieel heeft omgedoopt tot de iconische Ogilvy winkel op 1307 Ste-Catherine Street West als ‘Holt Renfrew Ogilvy’. Deze week worden delen van de uitbreiding en renovatie van de winkel onthuld aan het publiek met een opleveringsdatum die naar verwachting in 2020 wordt verwacht.

De enorme winkel zal beschikken over een begane grond met 20.000 vierkante meter van luxe merk boetieks (de meeste worden geleasde concessies) voor merken zoals Chanel, Dior, Fendi, Hermes, Louis Vuitton, Prada, Bottega Veneta, Tiffany & Co. en anderen. Een nieuwe 8.000 vierkante meter schoenensalon zal een van de grootste voor het bedrijf, en een 23.000 vierkante meter schoonheidsvloer zal worden onthuld op het lagere niveau van de winkel deze week, met 120 merken. Een gerenoveerde herenvloer zal beschikken over enkele van ’s werelds duurste en meest gewenste merken met boetieks voor merken zoals Celine, Dior, Fendi en Tom Ford.

Ook zal een Four Seasons Hotel en Private Residences verbinding maken met de nieuwe Holt Renfrew Ogilvy, met een luxe hotel component evenals luxe appartementen boven die zijn de verkoop tot ver in de miljoenen dollars.

Na de renovatie / uitbreiding van Holt Renfrew Ogilvy is voltooid, de bestaande 83.000 vierkante meter Holt Renfrew winkel op 1300 Sherbrooke Street West zal sluiten. Er is nog geen woord over wat er zal gebeuren met het gebouw, en sommigen speculeren dat het zou kunnen worden een mix van retail en high-end residentiële.

International Currency Exchange (ICE) Plannen Verschillende Canadese locaties: International Currency Exchange, die al 80 locaties in Canada heeft, is van plan om verder uit te breiden met een doel van tussen de drie en vijf locaties in Canada tussen nu en 2020.

Het bedrijf opende onlangs een nieuwe locatie op St. Martin Boulevard in Laval, in de buurt van Montreal, en deze maand zal het bedrijf een kiosk openen op Oakville Place in Oakville, Ontario.

Het plan voor verdere Canadese uitbreiding omvat het zoeken naar kiosken in regionale of super regionale winkelcentra. Ook kijkt het bedrijf naar openluchtcentra met supermarkten, apotheek en een bank, idealiter tussen de 500 en 1.000 vierkante meter. International Currency Exchange is ook specifiek op zoek naar het centrum van Montreal en het centrum van Toronto, waar het gebied in de buurt van de drukke kruising van Yonge Street en Dundas Street zijn doelen.

International Currency Exchange is een van de grootste en meest gerespecteerde valutamerken ter wereld. Het bedrijf werd opgericht in de VS in 1973, en het heeft nu meer dan 400 locaties in 20 landen verspreid over vier continenten. International Currency Exchange bedient jaarlijks meer dan 7 miljoen klanten met een transactie die elke zes seconden plaatsvindt.

Het bedrijf werkt samen met Tony Flanz van Think Retail, het aanspreekpunt voor het vastgoed van het merk in Canada. Think Retail werkt sinds 2008 samen met International Currency Exchange.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *