KORT: Beauty Concept opent 1e locatie, Edo Japan breidt uit naar Ontario

Beauty Concept ‘B.Beautiful’ Opent 1e locatie in Toronto: De wenkbrauwen van Eglinton West zijn nog nooit zo ‘op fleek’ geweest nu B.Beautiful in de buurt is! Eigenaar en brow expert, Brittni Alexandra, brengt haar expertise en LA stijl terug naar Toronto op 402 Eglinton Avenue West, het aanbieden van een plek voor Toronto beauty-liefhebbers om te ervaren dat west-coast stijl populair gemaakt door top Instagram influencers.

Brittni Alexandra heeft 13 verschillende certificeringen op gebieden zoals: microblading, waxen, schroefdraad, wimperliften en uitbreidingen, huidverzorging en wenkbrauwcorrecties. Alexandra heeft getraind met brow experts zoals Nicoleta Palmer van de beroemde, Anastasia Beverly Hills. Als u op zoek bent naar wenkbrauw ontwerp, schoonheidsbehandelingen, make-up toepassingen en alles daar tussenin, B.Beautiful heeft u gedekt.

De state-of-the-art beauty studio is ontworpen door Toronto-based, Montana Labelle Designs, en beschikt over een moderne maar edgy vibe. Naast diensten zoals make-up toepassingen, schoonheidsbehandelingen, en wenkbrauw ontwerp, B.Beautiful draagt een exclusieve collectie van schoonheidsproducten, kleding en sieraden die klanten niet in staat zullen zijn om ergens anders te vinden in Canada! Enkele van de lijnen die klanten exclusief bij B.Beautiful kunnen vinden zijn: Karak (een fijn sieradenmerk van Mykonos), Kelley Baker Brows (een cosmeticaassortiment uit L.A.) en Lauren Moshi (een populaire streetwearlijn, ook uit L.A.)

Walmart innoveert om foot traffic te trekken met Planet Fitness Partnership: Een grote Walmart winkel in Vaughan / Woodbridge, net ten noorden van Toronto, blijft hun klanten een scala aan diensten met de toevoeging van een Planet Fitness in haar winkel. Deze bijzondere Walmart is ontworpen met een focus op gezondheid en wellness en geeft klanten toegang tot verse boodschappen, een apotheek, een onlangs geopende Jack Nathan Health Clinic en nu Planet Fitness. De Planet Fitness opende haar deuren op vrijdag 8 maart 2019, en is verder rijden voetverkeer naar de reeds drukke Walmart locatie.

De fitnessclub werd 25 jaar geleden opgericht en heeft ernaar gestreefd om een Judgment Free Zone voor nieuwe gym-gangers te bevorderen en te leveren tegen een ongelooflijke waarde. “We hebben voor Woodbridge gekozen omdat we het belangrijk vinden dat omwonenden toegang hebben tot een betaalbare club die 24/7 inclusief en open is en bemand. We zijn verheugd om onze Judgment Free Zone uit te breiden naar de snelgroeiende gemeenschap van Vaughan, en de wellness-eerste mantra van de Woodbridge Walmart sluit mooi aan bij onze missie”, aldus franchisenemer Tim Kelleher.

Planet Fitness Woodbridge overspant 18.000 vierkante meter en beschikt over: nieuwe cardiomachines, volledig uitgeruste kleedkamers met douches, massagestoelen, een 30-minuten express circuit, HydroMassage stoelen en ligstoelen, zonnebanken en een Total Body Enhancement stand. Leden kunnen trainen wanneer ze willen, als de faciliteit is geopend en bemand 24 uur, zeven dagen per week.

Retail Insider blijft de trend van retailers met unieke diensten en voorzieningen in hun line-up observeren; het is mogelijk dat we meer “thema” Walmart locaties te zien als ze blijven hun retail concept evolueren.

Warby Parker opent 1e winkel in West-Canada Als onderdeel van de nationale expansie: Inventieve waarde-geprijsde recept brillen merk, Warby Parker, heeft officieel zijn deuren geopend op 2290 West 4th Avenue in de kitsilano buurt van Vancouver. Deze opening markeert de eerste westelijke Deur van Canada voor de in New York City gevestigde optische retailer, die verliefd werd op het gevoel van de trendy buurt.

“Van de legendarische natuurlijke schoonheid van de stad tot de baanbrekende geschiedenis en diversiteit, er is zoveel dat ons naar het westen trok binnen Canada,” zegt Neil Blumenthal, mede-oprichter en co-CEO van Warby Parker.

De buitenkant is in het oog springende met zijn kenmerkende heldere Warby-Parker-blauwe gevel – zeker om de aandacht van bewoners en bezoekers in het gebied te grijpen. Binnen, het apparaat is ongeveer 1.800 vierkante meter met een aparte, bibliotheek-ge├»nspireerde look en feel met aangepaste walnoot rekken om hun volledige assortiment van brillen en zonnebrillen weer te geven.

Men vindt unieke accenten, specifiek voor Vancouver in de winkel. Achter de marmeren Reference Desk is een originele muurschildering van vancouver-based kunstenaar en illustrator, Sebastian Curi. De grote muurschildering is de nieuwste in een verzameling muurschilderingen te zien in Warby Parker’s winkels die zijn ontworpen in samenwerking met een lokale kunstenaar. De Kitsilano winkel brengt de brillenwinkel canadese winkel tellen tot drie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *