KORT: Endy Opening 1e Storefront, Upscale Franse merk Shutters Alleen Canadese Winkel

Canadese Online Matras-in-een-Doos Merk Endy te gaan Brick-and-Mortar met 1e Storefront: Toronto-based Endy, dat is canada’s best verkopende matras-in-een-doos merk, zal zijn allereerste meeslepende retail ervaring en showroom ruimte, genaamd The Endy Lodge, op Stackt Marketplace in het centrum van Toronto in begin april. De Endy Lodge blijft open tot eind november 2019 en zal fungeren als de officiële Endy showroom van het merk in de stad.

Het bedrijf zegt dat de Endy Lounge bezoekers “een unieke, ervaringsgerichte ruimte zal bieden om het Endy-assortiment uit te testen” in een poging om shoppers te informeren over Endy-matrassen.

Stackt Marketplace opent volgende maand op een leeg stuk grond in de buurt van Fort York en Bathurst, die zal worden omgezet in een markt die bars, restaurants en winkels volledig gemaakt van zeecontainers zal beschikken.

Canada’s best verkopende matras retailer Sleep Country Canada verworven Endy eerder dit jaar in een mijlpaal 89 miljoen dollar deal.

West Elm te verhuizen Midtown Toronto Showroom in de ‘Art Shoppe Lofts’: Upscale NYC-gebaseerde woninginrichting retailer West Elm zal haar midtown Toronto showroom te verplaatsen naar een nieuwe 14.000 vierkante meter winkelruimte op 2131 Yonge Street.

De winkel zal worden gevestigd op de begane grond van de 70.000 vierkante meter twee-niveau retail podium aan de basis van de ‘Art Shoppe Lofts’ mixed-use project dat momenteel in aanbouw is net ten zuiden van Eglinton Avenue op Yonge Street.

De naam ‘Art Shoppe Lofts’ verwijst naar het feit dat de site het voormalige huis is van de iconische Art Shoppe meubelzaak. De tweede verdieping ruimte van het commerciële podium is verhuurd aan een nationale supermarktketen (details binnenkort worden vrijgegeven), wat betekent dat ongeveer 90% van de beschikbare commerciële vierkante meters in de ontwikkeling twee verdiepingen zijn nu gesproken voor.

De bekroonde ‘Art Shoppe Lofts’ werd begin 2015 gelanceerd en het kwam wereldwijd in het nieuws toen bekend werd dat wijlen modeontwerper Karl Lagerfeld de residentiële lobby’s van de ontwikkeling aan het ontwerpen was.

Het retailpodium van de ‘Art Shoppe Lofts’ wordt door CBRE verhuurd onder leiding van het team onder leiding van Arlin Markowitz, Alex Edmison, Jackson Turner en Selina Tao, die namens de verhuurder optraden in de West Elm leasedeal. Geoff Smith van CBRE vertegenwoordigde West Elm. Capital Developments/Freed Developments zijn de ontwikkelaars van de Art Shoppe Lofts, waaronder een woontoren met 624 appartementen. CBRE heeft 9.500 vierkante meter winkelruimte die nog steeds beschikbaar is in het commerciële podium, die snel kan krijgen knapte met de West Elm aankondiging.

West Elm opende in februari 2018 een tijdelijke concept store aan 2434 Yonge Street. De twee-niveau, 16.295 vierkante meter winkelruimte (die voorheen gehuisvest RH / Restoration Hardware) was de zesde etalage voor West Elm in Canada en de tweede in Toronto. West Elm heeft ook een grote locatie in Toronto’s Shops in King Liberty, een winkel aan de 995 Rue Wellington in Montreal, en aparte West Elm en West Elm Market locaties op Vancouver Tony South Granville strip. De winkel in Toronto opende in oktober 2008, Vancouver in september 2012 en Montreal in juni 2013. Meest recent, in de zomer van 2015, west elm geopend in Calgary’s Mount Royal Village winkelcentrum.

West Elm werd in 2002 opgericht door moederbedrijf Williams-Sonoma in New York City. Het verkoopt een verscheidenheid aan huishoudelijke artikelen, van grote meubelstukken tot kleine cadeauartikelen. Het heeft momenteel meer dan 100 winkels, evenals e-commerce websites in de Verenigde Staten, alsmede in Australië, het Verenigd Koninkrijk en Canada- evenals niet-gelieerde franchisenemers die winkels in het Midden-Oosten, filippijnen en Zuid-Korea, en winkels en e-commerce websites in Mexico.

Tokyo Smoke to Open Massive Yonge Street Cannabis Storefront: Brokerage CBRE huurde de voormalige HMV-ruimte op 333 Yonge Street in het centrum van Toronto aan winkelketen Tokyo Smoke met cannabis. De winkelruimte zal maar liefst 26.000 vierkante meter beslaan, waardoor het een van de grootste legale cannabis winkelpuien ter wereld is.

Ontario hield een ‘cannabis loterij’ eerder dit jaar en Tokyo Smoke kwam tot een overeenkomst met een van de ‘winnaars’ om de Tokyo Smoke merk te gebruiken voor een juridische storefront. De operator is Colin Campbell. Tokyo Smoke tekende een 10-jarige huurovereenkomst voor de ruimte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *