KORT: Jean Machine sluit alle winkels, Virgil Abloh’s Louis Vuitton Men Lands in Canada

Jean Machine Closing All Stores After Four Decades of Denim Dispensing: Canada’s langlevende Jean Machine vroeg in 2017 faillissement aan, en hoewel er voor sommige van de 30 locaties huurverlichting was geweest door moederbedrijf Comark, was het niet genoeg. Met 10 huurcontracten voor verlenging in 2019 besloot Comark in de zomer van 2018 om de overige 24 locaties die nog actief zijn in de keten te sluiten.

De Made-in-Ontario winkelcentrum retailer had geleid denim trends met de introductie van de ‘schilder-broek’ en creëerde buzz met innovaties zoals graffiti bedekte muren, telefooncellen waar tieners konden bellen voor gratis; schandalig meubilair zoals oranje PVC loveseats, en brengen in de moeders van New Kids on the Block te ondertekenen handtekeningen.

Hoewel de CF Toronto Eaton Centre winkel sluit op 31 januari, het personeel waren nog steeds hustling om lange tijd klanten en die op zoek zijn naar een grote verkoop te waarborgen, worden begroet en geserveerd met dezelfde persoonlijkheid de keten is bekend om.

Over toekomstig gebruik van de locaties of beschikbaarheid na de sluiting van het bedrijf is nog niets bekend.

Sleep Country Now Exclusief aanbieden Europese Simba Hybrid: Sleep Country Canada Holdings Inc biedt uitsluitend het Britse slaaptechnologiemerk Simba Sleep at Sleep Country en Dormez-vous, zowel in de winkel als online in Canada.

De Simba Hybrid Mattress-in-a-box is de eerste in zijn soort die de Canadese markt betreedt. Ontwikkeld op basis van onderzoeksprofielen van 10 miljoen dwarsliggers en 180 miljoen lichaamsprofielgegevenspunten, maakt het gebruik van vijf lagen geheugenschuim met de steun van 2.500 gepatenteerde conische pocketveren.

Deze nieuwste toegang tot de matras-in-een-doos concurrentie kan worden gevonden op alle 265 locaties vanaf $ 999. Sinds de lancering in 2016 heeft Simba al meer dan 150.000 matrassen in heel Europa en meer dan 30.000 vijfsterrenbeoordelingen gerealiseerd.

Sleep Country ook onlangs verworven Canadese matras-in-een-doos merk Endy als we zien ongekende concurrentie met meer dan 100 merken verkopen soortgelijke bedden wereldwijd.

‘Wizard of Oz’ Geïnspireerd Louis Vuitton Pop-up lanceert bij Holt Renfrew: Een selectie van Virgil Abloh’s Spring/Summer 2019 Collection is nu exclusief verkrijgbaar in Canada tijdens een vijf weken durende pop-up bij Holt Renfrew in Vancouver. Abloh’s eerste collectie als Artistiek Directeur heren bestaat uit 56-looks die hulde brengen aan verschillende scènes en thema’s uit de klassieke Wizard of Oz film.

De Vancouver pop-up interieur is compleet met een gestileerde gele bakstenen weg, regenboog vloeren, en mannequins bedecked in papaverveld tops en bomber jassen. De vijf weken durende pop-up trok LV fans vanaf het moment dat de deuren geopend met een 19.000 dollar witte pure nerts ‘denim’ jas verkopen bijna onmiddellijk.

Het evenement valt samen met pop-up’s in New York, Los Angeles, Miami en Chicago. Toegang tot de herenboetiek ligt direct bij de ingang van howe Street Men’s Store en werkt tijdens de reguliere winkeluren. Na de pop-up, andere Louis Vuitton winkels wereldwijd die dragen mannen ready-to-wear zal dragen Abloh’s collectie, waaronder de 150 Bloor Street West Louis Vuitton vlaggenschip in Toronto.

Holt Renfrew Vancouver zoekt dranklicentie voor dak: Toen holt Renfrew in het centrum van Vancouver in 2017 zijn privéwinkelruimte ‘The Apartment’ onthulde, vroegen mecenassen zich af hoe mooi het zou zijn om te ontspannen op de patio na een lange dag luxe winkelen met bubbels en hapjes. Die wensen staan op het punt uit te komen.
Vancouver’s vooraanstaande downtown shopping bestemming heeft aangevraagd voor een drankvergunning voor geboekte evenementen, zoals modeshows en productlanceringen, om zowel een overdekte en outdoor patio. Het adres vermeld is 737 Dunsmuir Street en zou een 1.200 vierkante meter paviljoen met een interieur capaciteit van 60 personen met de aangrenzende patio die capaciteit voor een extra 40 personen omvatten. De licentie bevat ook een verzoek om de locatie toegankelijk te hebben voor minderjarigen, begeleid door volwassenen tot 22:00 uur voor degenen die genieten van een maaltijdservice.

De gevraagde uren zijn van 9:00 tot middernacht, zondag tot donderdag en van 9.00 tot 01.00 uur vrijdag en zaterdag. Het bedrijf vraagt geen licenties voor muziek of entertainment. De goedkeuring zou ook aan een openbare raadpleging worden onderworpen alvorens verder te gaan.

Een entertainment ruimte zinvol voor de zeer productieve Vancouver Holt Renfrew winkel, die vorig jaar werd gezegd dat de verkoop van ongeveer $ 400 miljoen per jaar. We horen dat het verkeer sinds het vierde kwartaal van 2018 in luxewinkels in Vancouver is gedaald – blijf op de hoogte van meer nieuws, omdat we een verschuiving zien die deels kan worden toegeschreven aan minder winkelen door Chinese lokale bevolking en bezoekers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *