KORT: Nespresso Yorkville te sluiten, Woodbine Centre beboet over Pay Inconsistenties

Nespresso Yorkville voor Sublease: Het lijkt erop dat de populaire Nespresso cafe / winkelruimte op 159 Cumberland Street zou kunnen sluiten, als de ruimte wordt vermeld voor sublease. Volgens een notering van Oakmont Real Estate Services is het uitgebreide gebouw voor onderhuur en is het beschikbaar vanaf 1 september 2019, met een onderhuurtermijn van ongeveer negen jaar.

De twee-niveau ruimte overspant 12.375 vierkante meter met een begane grond winkelruimte van 7.725 vierkante meter, en een tweede niveau van 4.650 vierkante meter. Plafonds zijn 30 meter hoog in sommige gebieden en omvat originele blootgestelde baksteen en een twee verdiepingen tellende glazen gevel.

Nespresso’s eerste Canadese locatie, waaronder ook een restaurant en winkelruimte, opende in 2009 aan de Rue Crescent in Montreal. Het cafégedeelte is vorig jaar gesloten en de winkelruimte wordt gerenoveerd, aldus Maxime Frechette. Nespresso blijft een netwerk van permanente en pop-up ruimtes in Heel Canada, met Victoria’s Mayfair Centre naast te openen voor het merk, volgens een bron bij het bedrijf.

Toronto’s 1e Legal Cannabis Dispensary Ziet Lange Line-ups op 1 april: Gisteren was de eerste dag voor cannabis legalisatie in Ontario, en slechts een retail locatie geopend in Toronto. Genaamd ‘honey Pot’, de winkelpui op 202 Queen Street West had line-ups in het blok voor de hele dag, met sommige zelfs kamperen de dag ervoor om de eerste klanten.

Tien andere cannabis locaties geopend in Ontario op dezelfde dag, dat is nogal onopvallend gezien het feit dat 25 was goedgekeurd in een eerste loterij gehouden door de provincie. Calgary alleen, in vergelijking, heeft 25 cannabis winkels nu open.

We zijn vooral benieuwd hoe cannabisretailers het voetgangersverkeer in steden zullen beïnvloeden. Zal drukte van klanten rijden de verkoop aan andere retailers in het gebied? Of zullen lange line-ups blokkeren ingangen van andere bedrijven en anders leiden tot een ongewenste voetgangerservaring? Een Ste-Catherine Street in Montreal, sommige retailers klaagden line-ups waren van invloed op het bedrijfsleven. We blijven de trend in de gaten houden. Verhoogde voetgangersverkeer op de nieuwe Tokyo Smoke vlaggenschip, ingesteld om binnenkort te openen in de voormalige HMV storefront op 333 Yonge Street misschien niet eens zo merkbaar. Dat komt omdat de winkel op een steenworp afstand van het drukste voetgangerskruispunt van Canada bij Yonge en Dundas Streets ligt, in de buurt van het drukste winkelcentrum van Noord-Amerika, het CF Toronto Eaton Centre.

Shikatani Lacroix Design lanceert nieuwe podcast: Think Retail

Shikatani Lacroix Design, een toronto gebaseerde branding en design bureau, kondigde onlangs de lancering van hun nieuwe podcast: Think Retail. Met topontwerpers, strategen, thought leaders en business people zal Think Retail zich richten op het geven van advies en inzicht in de beste manier om hun merken toekomstbestendig te maken.

Om mee te gaan met de aankondiging, heeft SLD de eerste twee afleveringen van Think Retail uitgebracht, die nu beschikbaar zijn voor streaming en download. In “The Impact of Social Media on Foodservice” leren luisteraars hoe foodservicemerken sociale media kunnen gebruiken om zichzelf te promoten en tegelijkertijd ervoor te zorgen dat ze authentiek blijven. Episode twee, “Retail: Plugged or Unplugged,” kijkt naar hoe retailers de juiste balans kunnen vinden tussen digitale en fysieke ervaringen in hun winkels.

Afleveringen van Think Retail worden maandelijks uitgebracht en zijn te vinden op de SLD-website, maar ook op iTunes, Spotify, SoundCloud, Google Play en Pippa.

Bekijk ’s werelds grootste roll of duct tape, met dank aan een Canadees bedrijf: het in Vancouver gevestigde bouwbedrijf NGC Constructors maakt zijn CinemaCon-debuut in het Forum Ballroom in Caesar’s Palace in Las Vegas, Nevada van 2 – 4 april 2019. Om de gelegenheid te markeren, zal NGC de favoriete quick fix van elke klusjesman (een favoriet van Red Green) – duct tape – kenmerken. Maar niet zomaar een duct tape, op stand #1029F u ’s werelds grootste duct tape roll te zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *