KORT: Sportexperts openen futuristisch vlaggenschip, Endy wordt fysiek met Urban Barn

Sport Experts te openen Massive First-of-its-Kind Montreal Flagship: La Presse rapporten (in het Frans) dat Quebec sportartikelen keten Sports Experts, een divisie van Toronto gevestigde Canadese Band, zal een enorme 75.000 vierkante meter winkel te openen op de Quartier DIX30 complex in voorstedelijke Montreal in november. De winkel zal functies bevatten die niet in andere sportretailers in Canada zijn gevonden.

Franchisenemer Paul-André Goblet, die eigenaar is van zeven Sport Experts en drie Atmosphere winkels, samen met Oxford Properties om de 25 miljoen dollar winkel te bouwen. Mr. Goblet zal een gerapporteerde $10 miljoen uitgeven en Oxford zal ongeveer $15 miljoen intrappen.

De winkel zal beschikken over gigantische videoschermen, interactieve kiosken, een 3D-meetinstrument, fietstesten, een interactieve spiegel en een ‘koude kamer’ waar klanten jassen kunnen uitproberen. Het zal ook een unieke ‘element kamer’ waar klanten kunnen testen waterdichte kleding in regen en wind. Om de winkel georganiseerd te houden, wordt slechts ongeveer 50% van de merchandise ingezet.

De winkel zal iets kleiner zijn dan Sport Chek’s 80.000 vierkante meter West Edmonton Mall vlaggenschip, dat is canada’s grootste sportwinkel. De huidige Quartier DIX Sports Experts winkel (de nieuwe zal vervangen) stelt ongeveer 60 mensen tewerk, en dat aantal zal verdubbelen met de opening van de nieuwe winkel. Ongeveer 120 mensen werken ook in de winkel van Montreal Sports Experts in het centrum – Mr. Goblet investeerde meer dan $ 10 miljoen in die winkel in 2017, en naar verluidt met groot succes.

Montreal’s South Shore is een zeer concurrerende plek voor sportretailers – Sporting Life opende zijn eerste winkel in Quebec in Quartier DIX30 in oktober 2018, en eerder in het voorjaar opende Decathlon zijn eerste winkel in Canada bij Mail Champlain in Brossard – de 60.000 vierkante meter grote winkel bevat veel interactieve componenten waar shoppers product kunnen testen.

Kijkend naar de video hieronder, het lijkt al alsof Sport Experts heeft een pagina van Sporting Life, althans in termen van winkel design esthetiek.

Canada’s Top-Selling Mattress-in-a-Box Brand Endy Partners with Urban Barn and Launches 37 Showrooms across Canada: Toronto-based Endy has team-up with Canadian retailer Urban Barn in launching showrooms in 37 Urban Barn locations across Canada.

Shoppers worden uitgenodigd om de Endy Mattress en het Endy Pillow uit te testen in de showrooms in Heel Canada, waar het personeel bij de hand vragen zal beantwoorden, een consistente klantervaring biedt en hen in staat stelt om de producten in hun eigen huis te visualiseren.

Na de Endy in-store ervaring ontvangen klanten een unieke promotiecode om te gebruiken tijdens het online bestellen op endy.com. Alle aankopen worden geleverd met gratis verzending naar hun deur, en de mogelijkheid om de matras te proberen in het comfort van hun huis voor meer dan drie maanden, zonder risico, met Endy’s 100 Night Trial.

De Endy Mattress is in 2015 online gelanceerd met zijn e-commerce portal. Het Canadese product wordt geleverd in een doos ter grootte van een hockeytas en is verkrijgbaar in zes standaardmaten van Twin tot California King.

K-SWISS Collab creëert Limited Edition Classic 88 voor Black History Month: Heritage Het Amerikaanse schoenenmerk K-Swiss en DJ Clark Kent (producer, muzikant, hiphophistoricus) hebben de samenwerking aangegaan om een limited-edition Classic 88 schoen te lanceren ter ere van Black History Month en als onderdeel van hun missie om jonge ondernemers uit te nodigen en te inspireren.

Op 20 februari, 24 paren van de limited-edition Classic 88 schoen zal beschikbaar zijn op Footlocker’s downtown Toronto winkel (247 Yonge St.) van 6:00 – 19:30 op woensdag voor $ 140. DJ Clark Kent zal ter plaatse zijn om fans te ontmoeten en te begroeten ter ere van de sneakerlancering.

K-Swiss ondersteunt ook ondernemers door middel van een nieuwe samenwerking met Yellowbrick, een educatief platform dat de volgende generatie inspireert om carrières in de creatieve industrie na te streven. Yellowbrick biedt persoonlijke en online cursussen in verschillende sectoren onder leiding van universiteitsfaculteit, experts en influencers.

Als onderdeel van hun partnerschap met Yellowbrick, zal K-Swiss 20 beurzen verstrekken aan Yellowbrick’s Sneaker Essentials online cursus, die toegang geeft tot jonge, zwarte ondernemers in Canada om hen te helpen de nodige vaardigheden te ontwikkelen om carrières in de sneakerbusiness na te streven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *